Definecilikte Kutsal Üçleme Nedir ?
Definecilikte Kutsal Üçleme Nedir ?
Define ararken karşımıza en çok çıkan şifreleme yöntemlerinden bir taneside kutsal üçlemedir, Bu üçlemenin tam anlamı baba oğul ve kutsal ruh demektir, Define şifreleri genelde 3 leme sistemiyle gömülür birbirini takip eden 3 işaret şifredir bunların çözümünde kutsal üçleme şifre yönteminden yardım alırız.
Kutsal Üçleme Çözüm
Bu üçleme denildiğinde ilk aklımıza gelen 3 tepe olmalıdır mal bu tepenin birindedir, bununla beraber 3 yaşlı ağaç, 3 dikili taş, 3 kuyu gibi buna benzer 3 olan ne varsa onlara yoğunlaşmalısınız para bu üçlemenin birindedir. yeterki elinizdeki işaret üçlemeden bahsetsin, biraz araştırırsanız çevrede 3 olan ne var mutlaka bulursunuz.
Peki para bu üçlerin hangisindedir şimdi bu incelikten bahsedelim, Bu üçleme 3 tepe ise en çok rüzgar alanı hangisi ise para o tepededir bu genelde en yüksek olandır yinede kontrol edin bazı tepelerin rüzgar gücü daha yüksek tepelerden daha fazla olabilir bu önemlidir.
3 kuyu bulursanız suyu en sıcak olana yoğunlaşın, bununla beraber temiz ve içilir olmasıda önemlidir, diğer kuyulara göre hangisi ihtiyaçlara daha çok cevap veriyorsa bu kuyu sizin kuyunuzdur.
3 yaşlı ağaç biraz karışıktır en yaşlı olanın yanında mezar vardır fakat iş para ise o zaman en yaşlı değil ortancı ağacın çevresine bakılmalıdır.
Hristiyanlıkta Kutsal Üçleme
Tanrı Baba ile Kutsal Ruh’un ve İsa’nınmünasebeti nedir ?
Nihayet, Tanrı’da şu üç şahsiyetin mevcut olduğu sonucuna varıldı: Baha, Oğul ve Kutsal Ruh (Ruh’ul-Kudüs). Bu, Hristiyan inancındaki inanılması şart ve anlaşılması imkansız kutsal üçlemedir. Fakat Grek Kilisesi, Kutsal Ruh’un Oğul vasıtasıyla Baba’dan geldğini açıklayacak ve Latin Kilisesi de, hem Baba ve hem de Oğul’dan geldiğini ileri sürecek; Bu ihtilaf, “Filioque” diye anılan uzun bir çekişme mevzuu olacaktır:
Üçleme (Testis)’nin ikinci şahsı Meryem oğlu İsa’ya hulül etmiştir. Onda iki tabiat vardır: İlahi ve insani tabiat; fakat Lu iki tabiat yalnızdır tek şahıstır: Bu “uknurnlara ait birlik” ve İnkarnasyon’ (hulül)dur.
Yorumlar -
Yorum Yaz