• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

 



Tavşan Define İşareti ile tünellerin bağlantısı

Tavşan İşareti; Tavşan tünelleri kesme mermerlerle yapılır, tünelin tavanı mihrap şeklide olup tıpkı kemer şeklindedir.  genelde kavisli şekilde uzar gider. tünel sonunda  kapı girişi aramayın direk odaya girilir;  hazinenin tamamı oda içerisindedir.  dikkat tünel düz alanda değil tepeye doğru devam eder. kısacası tepelerin altına yapılan tüneller için geçerlidir; düz alana yapılan tüneller verdiğimiz örnek dışında kalır.

tavşan işareti

Diğer: Tavşan 360 derecelik görüş mesafesi vardır;  inanılmaz derecede  algısal yeteneğe sahiptir. enerjinin sembolü olarak bilinir; kesin olarak  rehberdir.  Tavşan bu bölgede  tüneller olduğunun  habercisidir;  bu tünellerin kaça ayrıldığı tavşan işareti  üzerindeki  ince  kanallarda saklıdır.  bu tüneller  bazen su yolları;  bazende  kaleye  giriş, çıkış için  yapılmışta  olabilir.  tavşan  yakınlarında  yuvarlak oyma varsa  bu  tünelin sonunda  mezar olduğunu anlatır. ayağı  kesik  tavşan  tılsıma işarettir; eksik  ayağın olduğu  bölge tılsımlıdır..

Yine  tavşan orta çağda; Çocuğu olmayan bir kadın tavşan kakası, misk ve safran karışımını uygularsa 4 saat ya da 4 günden sonra erkeği ile birleştiğinde hamile kaldığı inancı  vardır.

definede tavşan işareti

Sosyal Medya

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret323807
Site Haritası